Vilodag 1

Förvånansvärt tråkigt.

Vaknade tidigt som blivi brukligt men bedtämde mig för att somna om. Igår när jag kom hit hade den enda butiken i stan hunnit stänga så jag hade inget frukostmaterial och de öppnade inte förrän 12 idag. Ovant, men å andra sidan bor det bara 800 personer här och dom har nog koll. Gjorde undan tvätten och torkade tältet under tiden jag väntade. Har handlat, typ packat allt, lagat lunch, middag samt gjort iordning frukost. Känner mig sjult redo men inte helt utvilad.  Med tanke på alla intryck den senaste veckan kanske det inte är så konstigt att man är lite rastlös en ledig söndag.

Försöker få ett hum om hur veckan kommer att arta sig. Blir mycket uppför imorgon också. Funderar på att kapa en avstickare på tisdag vilket skulle spara mig 10 mil över två dagar, annars blir det typ 120 kilometers dagar fram till Akureyri.

At the bar, on a longboard, riding a bike, in a recordstore, drinking coffee, marinating tofu, rocking out.
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *