Bakkafjörđur – Kópasker

Idag har det gått undan! Det började lite mulet och kyligt och de första fyra milen var väl normalslitiga, men efter att ha svullat strips i Þorshöfn vände vinden rejält. Det blåste riktigt ordentligt, och allt var i ryggen. Underbart.Dagens 116 km klarades av på just under 7 timmar i sadeln villet innebär den högsta snitthastigheten än så länge samt att jag toppade 70 km/h i en nerförsbacke.  Och nu har jag cyklat mer än 100 mil på Island! Meningslös statistik kanske, men ändå lite roligt.

Campingen i Kópasker var snäppet sämre än den i Bakkafjörđur, dessutom kostade den pengar. Jag hittade ett vandrarhem där jag får stanna en natt till schysst pris. Varm dusch (första på tre dagar), riktigt kök, wifi + el är fan värt det ibland. Plus att jag slipper frysa i natt.

At the bar, on a longboard, riding a bike, in a recordstore, drinking coffee, marinating tofu, rocking out.
1 comment
  1. bra kämpat!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *