Jaha, Island, men sen då?

Hur var det egentligen på Island? Av tidigare inlägg att döma, efter att ha läst igen dom ett par gånger, så blev det inte riktigt så väl dokumenterat som jag hade föreställt mig. I korthet så var det awesome, helt klart bland det häftigaste jag någonsin gjort. Men nurå, är det över? 

Samtidigt som jag fortfarande bearbetar och smälter på den där karamellen så känns det lite tomt. Blir det fler äventyr? De finns ju, om man vill. Jag har en del planer och fantasier, men inget som är helt spikat. Något som inte saknas är undanflykter, just nu är nytt jobb och utdragen flytt tillbaka till hemstaden (hej hej Umeå!) de främsta.

Slutligen vill jag bli bättre på att skriva. Både här och språkligt i allmänhet. Det är lite som med att rita, förlåt, teckna. Det är inte alltid man får ner som finns i huvudet på pappret. Bildligt sett är jag en katastrofal konstnär, bokstavligt talat. Då har jag större fallenhet för att lägga bokstäver i kombinationer, även om jag aldrig vunnit veckans korsord eller scrabble.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.