Retroaktiv RR: St. Olavsleden – Dag 2.

Nattens sömn var hyfsad. Frös inte för mycket. Vaknade ett par gånger men lyckades somna om till halv sju. Det blev kaffe, Cliffbars och Modus till frukost. Det gick bra att packa ihop tältet, men av någon anledning tog det större plats än tidigare.

Hade jag inte givit upp igår utan krigat på typ 4 km hade jag fått en awesome tältplats i närheten av jämtkrogen där det finns ett enkelt rum att hyra, en källa, klotgrill och ett utedass. Hade ju varit fint att ha. 2 mil in upptäckte jag att dragkedjan till matfickan var på vid gavel. Vet inte hur mycket, om något, som saknas.

Det regnar inte, men det är molnigt och min nemesis motvinden ligger på nå jävulskt och håller i sig. Oavsett vilket håll jag cyklade åt så var det motvind. Skumt.
Min iver att att packa ordentligt gjorde också att en av ölburkarna låg och skavde mot min stålmugg och till slut gick sönder så det mesta av packningen i sadelväskan marinerades i Södra Almighty.
Framme i öset blev det indiskt till middag tillsammans med en stor Cobra Premium, jävligt välbehövligt.

Fick fatt i en fin tältplats på Rödön vid Storsjönsstrand med utsikt mot snötäckta berg i fjärran. Snajdigt. Jag sköljde mina blöta kläder i sjön och hängde upp de på tork i träden under natten.

Murder Bay CK!
Krånglig bro. Gick icket att få möte på.
Sovplats vid Storsjön

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.