Retroaktiv RR: St. Olavsleden – Prolog.

Bild från www.stolavsleden.com / MyNewsDesk

Jo. Jag har cyklat till Trondheim från Sundsvall, delvis längs St. Olavsleden, delvis längs Sverigeleden, delvis längs ingen av dom när jag har känt för det. Totalt blev det ungefär 56 mil på 4 dagars cyklande.

Så här gick det.

Nu i juni är det fem år sedan jag tog min första riktigt långa cykeltur. Den gick från Sundsvall till Trondheim och var riktigt lärorik och gav mig någon sorts blodad tand. Det största problemet med att cykla långt med flera övernattningar är att få tid till det, något som såklart går att lösa på olika sätt. Den här turen tog fyra dagar i relativt makligt tempo och har tidigare postats på Happyride. Vill en läsa mer om ”skandinaviens svar på El camino de Santiago de Compostela” görs det bäst på https://stolavsleden.com/.

För skojs skull, för att jag kan och för att jag är lat tänkte jag återposta den här, dag för dag. Första delen kommer på söndag den sjunde!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.