Sverigetempot uppskjutet till 2021

Fudge. Det här kommunicerades sent igår kväll. Jag fattar, men jag gillar det inte. Det är jobbigt när det smarta / rätta beslutet går emot det känslomässiga, men nu är det så här.

https://sverigetempot.wordpress.com/2020/03/24/length-of-sweden-sverigetempot-postponed-to-2021/

Length of Sweden Sverigetempot skjuts upp ett år till sommaren 2021. Det kommer att vara omöjligt att arrangera Length of Sweden Sverigetempot på ett säkert sätt i år därför måste vi skjuta upp loppet till nästa år.
Just nu arbetar vi med att reda ut alla de små detaljer som detta för med sig. Räkna med ett nytt mer detaljerat meddelande från oss inom någon av de närmaste dagarna.
Hoppas vi ses i Riksgränsen 2021!
Length of Sweden Sverigetempot teamet

Det finns dock några fördelar med detta. Dels en chans att få in mer mängdträning och prova utrustning och packning ordentligt, dels att att på riktigt kunna ställa in cykel och cockpit så det verkligen funkar. Nya cykeln är planerad att dyka upp första halvan av maj om allt funkar vilket skulle inneburit 4-6 veckor av inkörning. Nu har jag ordentligt med tid att klämma och känna efter. Om en inte kan vara snabb kan en åtminstone försöka vara så bekväm som möjligt.

Nu fick en ju som två extra veckor semester, så frågan är ju vad jag ska göra av dom? Förra året hade jag tänkt cykla vildmarksvägen, något som inte blev av, som nu skulle kunna funka. Dessutom blir det ”lättare” att bränna av den första installationen av Västerbotten Super Randonée Serie, något jag hade planerat att genomföra men var lite orolig för den sista breveten på 600k som var lagd helgen innan Sverigetempot.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.