Tappat tråden…

…och tänkte försöka plocka upp den.
Det har ju hänt en del saker sedan förra inlägget för drygt två år sen och jag har för avsikt att ge mig i kast med reda ut lite grann av vad som har hänt sen dess.

Först och främst vet jag inte riktigt vem jag skriver för, om det är enbart för mig själv eller om det finns någon sorts verklig publik bakom den imaginära. Oavsett så är det ett ganska skönt sätt att sortera tankar och dokumentera planer och händelser på ett annat lite mer utförligt sätt än vad som kanske går att göra i sociala medier där en mest konsumerar innehåll än producerar. Inte för att jag ser mig som någon ’content creator’, men i alla fall.

Sedan 2017 har jag bland annat:
– Flyttat (tillbaka) till Umeå
– Tagit tjänstledigt på 80%
– Börjat studera på Samhällsplanerarprogrammet, heltid.
3/6 terminer avklarade.
– Förlorat Selma
– Blivit morbror till Dorran
– Nästan cyklat lika mycket per år som jag gjorde under juni 2016

Det har såklart funnits en massa andra planer också, vissa som har blivit av, vissa har skjutits på och vissa har glömts bort. Delvis på grund av att sånt verkar livet vara och delvis för att jag är riktigt bra på att ta mig vatten över huvudet ibland alternativt bli överpeppad.

Kontentan av det här är att det kommer att smidas fler planer, som kanske eller kanske inte blir av eller skjuts upp.

Jag vet inte heller vad det är jag ska, eller kommer att skriva om. Förhoppningsvis blir det en blandning av allt jag gillar och är intresserad av, vilket iofs kan bli ganska brett men, vad annars ska jag skriva om?
Mat, Musik, Öl, Cykling, Studier och annat.

Med lite tur så kommer jag att bli bättre på att skriva, bli bättre på det jag skriver om och eventuellt lära mig mer och kanske komma till någon sorts insikt?

Häng med! Jag kan inte lova att det blir kul, men det kanske blir nånting. Kanske.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.